NO AL TOC DE QUEDA!

Publicat el

El juny del 2012 va sortir a la llum el Pacte per la Nit, un seguit de propostes consensuades entre propietaris de locals d’oci, entitats, associacions de veïns, representants polítics i tècnics municipals per tal d’abordar el tema de l’oci nocturn a Sant Cugat.

Es van convocar un munt de reunions i les negociacions van durar gairebé un any, en les quals totes les parts van haver de cedir amb la intenció d’ampliar i garantir l’oferta nocturna de la ciutat i mantenir el dret al descans dels veïns.

Tot i així, des de la implantació d’aquesta proposta, vàries entitats i col·lectius del poble ens hem trobat en continus impediments a l’hora de dur a terme activitats més enllà de l’hora de sopar, ja sigui en forma de traves per aconseguir un espai, en l’hora de finalitzar els actes o en la imposició del limitador de so en els concerts.

El passat dimarts 23 de setembre es va celebrar una reunió per revisar els acords arribats, després d’escoltar les queixes d’alguns veïns, l’ajuntament va decidir que el millor que podia fer era trencar el Pacte per la Nit.

Hem pogut contemplar, una vegada més, com el que ens van vendre com un acte de participació ciutadana, totalment obert i representatiu, ha estat tombat unilateralment per part del consistori.

A més, el fet que tot el centre de Sant Cugat estigui vigilat per càmeres de seguretat ininterrompudament, vulnera drets i llibertats fonamentals dels ciutadans i crea una atmosfera de por innecessària.

Des d’ARRAN Sant Cugat volem mostrar el nostre rebuig a aquestes mesures. Perquè les places i els carrers són de totes. Perquè més enllà de les dotze també hi ha vida. Perquè no volem una ciutat dormitori. Perquè el jovent de Sant Cugat exigim el compliment imminent del Pacte per la Nit.

#CiUtatDormitori

 1 3

Sant Cugat del Vallès, Països Catalans                                      

7 de gener del 2015


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *